Sunday, April 15, 2012

kami berbeza tapi ade 1 persamaan; MAKAN.

hari isnin hari tu sampai la khamis, aku puasa straight. plan nak puasa sampai semalam(jumaat) tapi cancel sbb kakak2 a.k.a rakan sekerja aku ajak makan. haihh kalah betul.hehhehh. ye kami berbeza, sgt berbeza. tapi mmg kuat makan. sory sista2, pecah rahsia kakak2 sume.heeee. plan nye start dari kak lynn, dia tengok puding roti yg member dia jual pastu plan dgn kak semele a.k.a my bosssss beli puding roti tu hari jumaat. sebab senang hari jumaat pekerja lelaki takde gi solat jumaat. tu yg kak lynn n kak mele(mili) ajak beli n makan sesame. baeklah aku mmg nak sbb selera lerrr. harga pun mmg sgt best, rm5.50 je taw. siap ade tart buah lagi. boleh tawu la kitorang sume mmg suke makan especially kak mele, kak lynn n aku. yes 1 Dept lagi taw.bab makan mmg geng!


bread pudding wit custard sos dgn tart buah. air oren(tak dijual)

nampak kecik, jenuh nak abes.

yg merasmikan, kak lynn!hee
*she is a gud listener, for me, dan sgt memahami. glad to know u sis :')*

itew hapy dpt makan.

kak mele yg tgh makan tu. haa. selera

kak lina *kak nam pun boleh*

atotott. comel bos dgn kak nam

licin. mee dgn tart tak settle lagi

kak azni mmg cm ni. org dah abes makan. dia? hahah.

kak shiela tak ready.hahah. p/s: dia single ;p



tak boleh handle da.

kak lynn buat aku gelak sorang2 tengok gambar ni. hahah. naseb baek comel



 kenyang le tu.
p/s: yg kanan sekali tu kak kay. dia tak makan ;(








sebenarnye bukan ni je kitorang makan. kuih ade, cake ade, ketupat lain, mee lagi, roti canai la, lontong, asam, kerepek..haaa. sume makan tak ikut time. hahaha. yes, i love kakak2 CLOVER-ian. !


puding roti kitorang beli kat kak hawa, https://www.facebook.com/pertmuffins
or

1 comment:

Shazney Shamsuddin said...

gambar yang tak cun je ek letak cissss!!!