Wednesday, September 5, 2012

Ayah Diya.

siapa diya? eh heh eh heh. tu soklan eh?? :p




Ayah, for what u hv gone thru all tis while, the painful, the ppl, u still with ur smile with the lesung pipi. oh sweet. *kalau ayah baca ni, komfem kembang kempis hidung nya.haha!* 

Ayah, im grateful, im glad, im happy and im mad, cuz of u.eheheh. im good, u said "u're too good". im useless, u said "tak, belum rezeki lagi tu. sabau ler". im mad at u, u said "im more mad, at chu!!". *gulpp*. im loser, "no u're not, u're just shy".... and u always said,...

..."i love my kids, i love elon abg sulung ngade2, i love 'yah', i love ajang bongsu si koret2. and i love my laling zack, timang2 zack skali"....

Ayah, susahnya diya nak balas jasa ayah. terlalu banyak perkara yg ayah kena tempuh dengan ibu semata2 nak membesarkan diya adik beradik, sampai dah terlebih2 besau lak skrg. mcm mana nk kecik pun tak boleh handle lagi dah!hihi. Alhamdulillah, barakallah. Ayah, u're my Imam, my best, my hero, and my hemsem daddy!

daddy cool betul ayah diya ni! diya sayang ayah, sayang sepenuh hati. sayang ZCKLZ! semoga kita dilimpahkan selalu rahmat dari yang Maha Esa. 

Syukran.

2 comments: