Sunday, January 27, 2013

26.01.2013

"greatness happens when you least expect it"

semenjak duamenjak bermenjak menjak ni, update je mesti nak ada ayat ala2 quotes ni ha. ni banyak terpengaruh kat twitter la ni. ish ish ish.... tapi best jugak, dapat tiru hihi.

so kat post title tu, the date just made my day :))

em yg quotes tu sebenarnya bukan nak kata aku tak bersyukur dengan apa yg berlaku kat aku , cuma ye la.... me just a human, kadang2 mengeluh. benda yg kita expect, tup2 tak jadi n kita frust. am i rite??

nak dijadikan cerita, aku ni sekarang dah jarang sangat pergi berjalan melepak dengan kawan2 etc. tu yg tetiba ada kawan sorang ni, namanya Aisya Samat or i call her Eca, berkahwin. so attend la wedding dia kan. omg cantiknya! fyi, dia sebaya dgn aku. and dulu masa sekolah form 3 aku satu class dgn dia. aku pergi wedd eca ni dgn Fiza, yg sangat dah lamaaaaaaaaaaaa tak borak panjang dgn dia macam selalu dulu.

tu tadi, balik dari wedd eca, terus pi layan coconut shake alai tu and minum kat crystal bay sat. dah habis coconut shake, fikir nak hantar Fiza balik rumah dia tapi masing2 macam "err perlu ke kita balik sekarang?"..."ok tak perlu jum kita salin baju kita keluar jalan2"... huhu keluar lah berjalan2 kan setelah sekian lamanya tak melepak berdua wuuu....

so we decided pergi dataran/mahkota. takde buat apa we had talk for hours. sampai rumah on 11pm, okey kaaaa? hahha


Shafizah (:































ni lah, kitorang kan dah lama sangat tak lepak borak macam ni, masing2 busy. cewah busy katenyer hah. tak plan pun nak lelama sampai malam haha. tak expect apa. yay gumbira hati dapat borak panjang camni! itew suka! hihi ngengade dengan lesbo *Fiza yang cakap*
tu yang "HOT n ROLL" tu silalah makan kalau ade sesape yg nak. dap dap dap! boleh cari kat dataran pahlawan kat area ikan ikan tu. haihhhh tetiba perut lapar. tapi mengantuk. so better tidur. kenyang tidur lagi best! zzz



p/s: happy 3years 1month Adel ;)




Goodnightmorning

2 comments:

Marina Monroe @Nanie said...

Salam Diya,

Berjalan2 jumpa kawan2 dihujung minggu, dapatlah relaxkan fikiran dari penat berkerja seminggu.

Jika teringan dan teragak nak ke KL bercuti datanglah rumah maklong, pintu rumah terbuka luas utk Diya..

hehehehe diluar bandar pukul sebelas mlam dah balik rumah tapi diKL orang kutu malam baru nak keluar..
kata mereka 'the night is still young'. Memang dah jadi budaya lepak di cafe2..

Ariya said...

Salam Maklong,

hehe betul2. dapat rilexkan fikiran, cuci cuci mata. heeee...
in shaa Allah Maklong, ada kelapangan, dapat saye ke KL kan. alaa lagipun kat KL cafe banyak bukak. tu sampai pagi pun boleh lama2. melaka mana ada, pukul 10 dah tutup. huhu. tq Maklong, kalau nak pergi kL, saye inform maklong ya. hehe :)